Verkoopstyling

VERKOOPSTYLING

Verkoopstyling

Je wilt een woning natuurlijk het liefst zo snel mogelijk verkopen tegen de beste prijs, want elke dag dat een woning te koop staat kost geld. En dat is exact de reden waarom makelaars je adviseren om een verkoopstyliste in te schakelen.
Bij veel makelaars zit verkoopstyling in hun pakket, de kosten van een advies zitten vaak verrekend in de opstartkosten.
En dat is niet zonder reden: een huis brengt gemiddeld 6-10% meer op als er er professionele verkoopstyling is toegepast. Bij een verkoopprijs van  €470.000,-, (gemiddelde verkoopprijs Utrecht) betekent dit een extra opbrengst van €28.000-47.000,-!
Daarnaast verkoopt een woning die verkoopklaar is gemaakt sneller, dubbele winst dus!

Als gecertificeerd vastgoedstyliste van House of KIKI kan ik je hierbij helpen: ik adviseer hoe je jouw woning zo optimaal mogelijk kan presenteren, zodat potentiële kopers enkel oog hebben voor de positieve punten van je woning.

Hoe belangrijk een eerste indruk van een woning is, blijkt uit de cijfers: zo’n 75% van de huizenkopers kunnen niet doorheen een bestaande inrichting kijken.
Het zou toch jammer zijn dat je jouw woning niet verkoopt of ver onder de vraagprijs verkoopt, terwijl we dit met een paar kleine ingrepen kunnen vermijden?

WERKWIJZE

Hoe gaat het in z’n werk?
Ik kom bij je langs voor een kennismaking en een intakegesprek.
Vervolgens zijn er 3 opties:
1. Daarna lopen we een rondje door de woning waarbij ik je al wat tips/uitleg geef én notities en foto’s neem. Naar aanleiding van dit bezoek ontvang je een rapport met een to-do lijst, waarmee je direct aan de slag kan.
2. Optie 1, maar dan kom ik daarna nog langs om de puntjes op de ‘i’ te zetten.
3. Je ontvangt een offerte; ik voer de gehele styling voor je uit.

PRIJS

Vanaf 179,- Kijk voor alle prijzen op ‘Tarieven‘.

FOTOGRAFIE

Wil je hierna mooie foto’s laten maken? Ik werk samen met een vastgoedfotograaf die je woning op een aantrekkelijke manier in beeld brengt.

MEUBELHUUR

85% van potentiële kopers hebben geen of weinig ruimtelijk inzicht, waardoor ze zich niet kunnen voorstellen hoe het huis eruit kan zien met hun meubels.
Daarom loont het vaak te moeite om de woning tijdelijk te laten inrichten.
We hebben samenwerkingen met diverse partijen voor meubelverhuur, ik leg je graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Deverkoopstyliste4u.nl is de vaste styliste van Covers Wonen, maar wij werken uiteraard ook graag samen met de makelaar van jouw keuze!

Verhuisdozen

Gecertificeerd door:

In samenwerking met: