Verhuurstyling

VERHUURSTYLING

Het doel van verhuur styling is in de eerste plaats om de woning zo snel mogelijk voor een zo hoog mogelijke prijs te verhuren. Maar wat veel stylisten vergeten is dat het ook een ander doel dient: zorgen dat de inrichting gedurende langere tijd intensief gebruikt kan worden.

Want een meubelstuk kan er dan wel leuk uitzien, is deze ook echt geschikt voor een huurwoning?

Hoe goed makelaars/huiseigenaren hun huurders ook screenen, het is geen garantie dat de huurders net zo zorgvuldig met je inrichting omgaan als dat jij dat zou doen. Daarom is het van belang dat meubels ‘hufterproof’ zijn, zoals dat in vakjargon noemt. Want anders heb je binnen de kortste keren een uitgeleefde woning die je weer opnieuw mag inrichten om het goed te kunnen verhuren aan de volgende huurder.

Uiteraard richten we de woning zo in dat deze een zo groot mogelijke doelgroep aanspreekt, maar daarnaast is het belangrijk dat er goed nagedacht is over bv. de materiaal- en kleurkeuze bij de inrichting. Is de kleurstelling nog steeds aantrekkelijker over 3 of 5 jaar? Kunnen de meubels tegen een stootje, of moet je na 2 jaar de eettafel al vervangen.
Allemaal dingen waar een goede verhuurstyliste rekening mee houdt.

Door mijn jarenlange ervaring in het verhuren van (vakantie)woningen weet ik als geen ander hoe dit moet.
En door mijn kennis van de vastgoedmarkt weet ik exact wat een woning nodig heeft om snel te kunnen verhuren voor een goede prijs.

PRIJS

Vanaf 499,- Kijk voor meer informatie op ‘Tarieven‘.

Heb je foto’s nodig voor op bv. Funda? Dan regel ik dit graag voor je, ik werk samen met een professionele vastgoedfotograaf die exact weet hoe hij je woning mooi in beeld moet brengen.

Verhuurstyling
FotowoonkamerOudegracht e1672578869668
kinderkamer verhuurstyling

Gecertificeerd
door:

In samenwerking met:

Covers Wonen Makelaars